Waterman pen indgraveret med en personlig tekst


Oplev vores penne Waterman til tilpasses pen eller rollerball med en indgraveret besked. En gave, der kombinerer originalitet og nyttigt!
Sorter efter: pris - popularitet

Fremstillet i Frankrig, nær Nantes, de Waterman mærkevarer repræsenterer den høje ende af vores kuglepenne tilbyde. Leder du efter en dejlig gave idé for mænd eller du blot ønsker at gøre dig glad? Her den brugerdefinerede Waterman pen! Med deres elegante design, de er både elegante og originale, og tilbyder en uforlignelig skrivning komfort.

En unik gravering din brugerdefinerede Waterman pen

Oplev alle de Waterman modeller på vores butik: skroget og samlinger halvkugle, eller indsamling Expert, resolut maskuline linjer. Pens for enhver smag og på alle priser.

Tilbyd en Waterman pen indgraveret med et navn eller besked

Vi tilbyder kvalitet personalisering med kraftfulde brændende værktøjer. Brænd den model af dit valg med en meddelelse eller et navn for at få et unikt produkt. Den gravering af en laser faisseau afslører messing komponent krop på den brugerdefinerede Waterman pen. Dette giver en uforanderlig mærkning gylden farvegengivelse for den smukkeste effekt. Du kan vælge fra en bred vifte af skrifttyper, at det er en gave til et barn, forælder, eller for dig selv. Hvid, sort, guld eller sølv, klassisk eller elegant, du finder din lykke blandt vores mange modeller. Uanset om du hellere kuglepen eller kuglepen, vil det bare gøre dit valg.

Waterman Alle vores produkter leveres i deres oprindelige boksen perfekt emballage til en personlig gave. Du får mere af en international garanti på 3 år. Det er dette ideal til et bryllup for at takke dine vidner. For en virksomhed, vil du også levere en høj kvalitet pen dine bedste kunder!

Andre gaver kategorien "Personlig pen" kan interessere dig:

Personlig pen Waterman til enhver lejlighed
Denne butik er automatisk oversat til dit sprog. Vi undskylder for mulige fejl.
Gravissimo er en alvorlig fransk selskab, som sikrer en levering til dit land.
Kundeservice Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 13pm og fra 14h til 18h
+33972554532 (På engelsk) eller service.client@gravissimo.fr
nyheder
Kundernes anmeldelser .
betalinger CB - MasterCard - kontrollere - PayPal - overførsel
oplysninger
IPhone / iPad
Andre tjenester
Copyright Gravissimo © 2007-2018 Alle rettigheder forbeholdt.